sâmbătă, 26 februarie 2011

Decizia...

Cu totii ne dorim cate ceva, avem planuri de viitor si cautam fericirea, dar oare de ce doar putini reusesc sa dea de ea? de curand am aflat raspunsul...deoarece se tem de cele mai multe ori, ori le e frica sa porneasca de la 0 spre un nou drum sau se pare ca e foarte greu sa te rupi de cineva.
Dupa aproape 4 ani de relatie in care lucrurile mergeau ok iar viitorul il stiam perfect mi-am dat seama ca ne-ar fi bine, atat , dar nicidecum n-as avea vreo sansa sa fiu fericita si atunci am zis ca e momentul sa o iau de la capat. Asa ca m-am trezit intr-o zi si am spus: de azi las totul in urma si o sa incerc sa imi indeplinesc visurile . Daca stii exact ce vrei nu mai e atat de greu, dar cand persoana pe care ai iubit-o nu vrea sa accepte ca nu mai vrei sa fii cu el/ea totul se complica si aici gresesc oamenii in general pentru ca nu isi pastreaza decizia .
Imi pare rau sa vad ca prietenele mele accepta sa duca o viata care de multe ori nu le multumeste doar pentru ca nu se pot rupe de persoanele de langa ele, ei fiind cei care le fac nefericite.
Nu viata este trista ci oamenii o fac sa para asa , totul depinde de noi iar daca vrei sa ai o viata frumoasa trebuie sa lupti pentru asta, sa ai curaj si sa iti doresti cu adevarat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu